Over ons

Gulian van Maanen
Gulian van Maanen (1953) is afgestudeerd als organisatiesocioloog, met een bedrijfskundig accent, aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Sinds 25 jaar is hij consultant in diverse sectoren. Hij beschikt over een samenhangende, brede ervaring in het begeleiden van complexe projecten, en programma’s en in de coaching van directieteams.
Zijn advieservaring deed Van Maanen op bij vooraanstaande bureaus als Rijnconsult en Kernkonsult. Als docent was hij jarenlang verbonden aan het SIOO en de KU Leuven.
Na vele omzwervingen in de organisatieontwikkeling komt van Maanen nu weer terug bij de essentie: zorgen dat teams met eindverantwoordelijkheid het samen goed hebben. Een goed draaiend directieteam is cruciaal; voor project- en programmateams is dat niet anders. Dat vraagt van teams lef om in zichzelf en elkaar te investeren. Van Maanen zorgt ervoor dat die investering effectief is.
Gulian van Maanen is de grondlegger van Bassisme in organisaties. En auteur van Bassisme, grondtoon van leiderschap

Jeroen Vierdag (1976)
Jeroen Vierdag (1976) studeerde in 2000 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelt zowel basgitaar als contrabas. Jeroen is thuis in vele soorten muziek, zoals pop, jazz, Braziliaans en Latin.

Tien jaar geleden maakte hij furore samen met drummer Lucas van Merwijk en gitarist Leonardo Amuedo (Trio A.M.V.), naar aanleiding van de cd ‘Live in Amsterdam’. Sindsdien heeft hij op zowel vaste als freelance basis met velen uit de Nederlandse muziek scene gespeeld

Violet Falkenburg (1948)
Trainer, coach, journalist en schrijver. Bij het Bassisme is zij manusje van alles. Tot nader order.